„A fost o mare plăcere să lucrez cu acest autor profesionist, speaker și trainer în două țări diferite. Trebuie să recunosc că Ioana este un trainer grozav și prezentările ei au fost cele mai bune. În special, mi-a plăcut minunata ei sesiune de masterclass despre „abilitățile de negociere în afaceri”, care a fost susținută cu mult entuziasm și atenție la detalii”

Dr Imani Silver Kyaruzi SFHEA

Principal Lecturer - Academic Research Lead, QA Ltd, UK

”Am fost plăcut surprins să văd cât de pasionată este Ioana pentru munca ei. Ioana este o profesionistă cu experiență în meseria sa datorită expertizei pe care a dobândit-o în carieră în mai multe contexte diferite”.

Alin Izvoran

Ambasador SP, The Sustainable Procurement Pledge

”Am participat la unul dintre cursurile Ioanei despre negociere și am fost impresionată de modul foarte structurat în care a conceput prezentarea și de modul ei jovial de a o prezenta cursanților (cu inserții de exemple personale și bune practici de caz). O recomand pe Ioana pentru astfel de traininguri tuturor celor interesați să se angajeze în negocieri de succes”.

Maria Desmond-Macrea

Associate at TPC Leadership, TPC Leadership

”Am colaborat cu Ioana într-un proiect de afaceri și am fost impresionat de abordarea ei și de abilitățile de negociere pe care le are. De asemenea, am participat la unele traininguri susținute de Ioana care m-au ajutat să-mi dezvolt abilitățile de negociere, esențiale în afaceri. O recomand pe Ioana cu încredere pentru training, coaching și consultanță în comunicare, negociere, mediere, în care este o foarte bună specialistă.”

Mihai Tiepac

Trading & investing personal Trainer, Trader at iTrade Hub

”Ioana este o persoană cu foarte bune abilități de comunicare și negociere. Are un bun simț al umorului și emană entuziasm și energie pozitivă. Trainingurile și workshop-urile ei m-au ajutat să-mi descopăr și să-mi îmbunătățesc propriile abilități de negociere, atât de necesare în afaceri. O recomand cu căldură pe Ioana, pentru că este inteligentă, realistă, foarte profesionistă, iar entuziasmul ei este contagios!”

Mihail Pricop

Branch Manager , Autonom Rent a Car