Training

Servicii training companii

Trainingurile în negociere pentru companii sau trainingurile interne (”in house”) sunt cursuri (traininguri) adaptate special nevoilor unei companii, organizații sau instituții.

Află detalii despre acestea: Servicii training companii

Servicii training – cursuri online

Cursurile online în negociere sunt produse pe care le poți accesa pe site-ul meu, pe lângă cărțile cu informații esențiale în domeniu.

Află aici detalii despre acestea: Servicii training – cursuri online

Servicii training – cursuri la sală

Cursurile ”la sală” în negociere sau ”cursuri deschise” sunt cursuri pe care le susțin ”live”, prin prezența mea fizică la sala de curs.

Află aici detalii despre acestea: Servicii training – cursuri la sală

Servicii training – pregătire individuală

Pregătirea individuală în negociere presupune întâlnirea în ședințe 1×1 cu mine (live sau online), pentru discutarea unor cazuri concrete (ex. negocierea salariului, negocierea unei tranzacții) sau pur și simplu pentru dezvoltarea abilităților de negociere (cunoașterea stilului propriu de negociere, cum să pui întrebări, cum să depășești anumite blocaje în negocieri, cum să-și dezvolți abilitățile de a cere mai mult sau cum să închei parteneriate de succes). Pregătirea individuală se concretizează sub forma unor cursuri personalizate sau coaching, prin ședințe individuale programate de comun acord.

Află aici detalii despre acestea: Servicii training – pregătire individuală

Prețul este diferit, în funcție de felul trainingului, numărul de participanți și alte aspecte ce țin de necesitățile interne ale companiei.

Contactează-mă pentru o discuție prealabilă!